Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Συλλογή υπογραφών για τη σωτηρία του Ηρώου από την κατεδάφιση

Λόγω της πρόσφατης άρνησης του Υπουργείου Πολιτισμού να εξετάσει την πρόταση κήρυξης του Ηρώου ως προστατευόμενου μνημείου, υφίσταται πλέον ο κίνδυνος κατεδάφισής του από τους φερόμενους ιδιοκτήτες του. 

Για τον λόγο αυτό, σας ζητάμε να υπογράψετε την έκκληση προς τον Υπουργό Πολιτισμού για την σωτηρία του ιστορικού αυτού κτιρίου, το οποίο οικοδομήθηκε από το υστέρημα του λαού του Ηρακλείου για να τιμηθούν οι αγώνες για την Ελευθερία και που σήμερα η ίδια η Πολιτεία αρνείται να το προστατεύσει...



Το Ηράκλειο δεν έχει την πολυτέλεια να γκρεμίζει την ιστορία του...


Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε και να υπογράψετε την έκκληση:
http://www.change.org/petitions/έκκληση-για-την-σωτηρία-του-ηρώου-της-πόλης-του-ηρακλείου-από-την-κατεδάφιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλοι όσοι αναρτούν σχόλια οφείλουν να γνωρίζουν πως όλες οι αναρτήσεις, τα σχόλια και οι ψηφοφορίες είναι επικοινωνία δημόσιας και όχι ιδιωτικής φύσης και οφείλουν να αναρτούν μηνύματα και υλικό με περιεχόμενο κατάλληλο.

Παρατίθεται ενδεικτικά ότι κατά την ανάρτηση σχολίων, ο χρήστης οφείλει να συμμορφώνεται και να μην προβαίνει σε ενέργειες όπως τις παρακάτω:

1. Δημοσίευση με περιεχόμενο δυσφημιστικό, προσβλητικό, ανήθικο, άσεμνο, βίαιο, κακόβουλο, βλάσφημο, παρενοχλητικό ή δημοσίευση πληροφοριών που ανακτήθηκαν με παράνομα μέσα. Εδώ περιλαμβάνονται επίσης μηνύματα ή υλικό που προσβάλλει ή θίγει τα χρηστά ήθη, τη φυλετική, θρησκευτική ή σεξουαλική ελευθερία.
2. Παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των άλλων. Περιλαμβάνονται μηνύματα που περιέχουν στοιχεία ταυτοποίησης όπως αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, αριθμοί πιστωτικών καρτών, διευθύνσεις, τηλεφωνικοί αριθμοί, κωδικοί κ.α.
3. Ανάρτηση θεμάτων, σχολίων, επιστολών και ψηφοφοριών άσχετων με τα θέματα που αποτελούν αντικείμενο αυτής της πύλης, δηλαδή με τη διαχείριση και την προστασία των υδάτων.
4. Ανάρτηση του ίδιου θέματος ή διπλές απαντήσεις.
5. Ανάρτηση ή σύναψη αρχείων που περιέχουν υλικό προστατευμένο ως προς τα πνευματικά δικαιώματα (ή από τις διατάξεις περί απορρήτου) χωρίς την κατά το νόμο απαιτούμενη συναίνεση του φορέα των δικαιωμάτων.
6. Ανάρτηση ή σύναψη αρχείων που περιέχουν ιούς ή παρόμοιο λογισμικό ή πρόγραμμα που μπορεί να βλάψει τη λειτουργία των υπολογιστών των άλλων χρηστών.
7. Διαφήμιση ή αγοραστικές προσφορές οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας.
8. Χρήση όρων προσβλητικών, χυδαίων ή με σεξουαλικό υπονοούμενο ως όνομα χρήστη.

Οι Διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα να παρακολουθούν το περιεχόμενο των αναρτήσεων και να διαγράφουν όποια ανάρτηση δεν συμμορφώνεται με τους παραπάνω κανόνες.