Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Συζήτηση για το Ηρώο στην εκπομπή του Νίκου Ψιλάκη, στις 9-4-12

Στις 9-4-2012 παρευρέθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ψιλάκη, στο Ράδιο Κρήτη, τα μέλη του Συντονιστικού για την σωτηρία του Ηρώου Ηρακλείου, κ. Φανή Κουτσουμπού, κ. Λιάνα Σταρίδα και κ. Γιώργος Τζωράκης.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον σημείο της συζήτησης αυτής ήταν η παρέμβαση του κ. Δημήτρη Βολιτάκη, ενός εκ των φερόμενων ιδιοκτητών του Ηρώου, ο οποίος μίλησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους παριστάμενους, τους απείλησε με αγωγές εναντίον τους, αλλά έκανε και μια αποκάλυψη: ότι ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης του είχε προτείνει 10 φορές να "του δώσει μία του Ηρώου να πέσει κάτω", όπως έκανε αυτός στο Ξενία... (σημείο 17:45 στο βίντεο)

Ήρθε η ώρα να πάρει θέση ο Δήμαρχος Ηρακλείου για όσα αφορούν το πρόσωπό του. Ή να διαψεύσει τα λεγόμενα του κ. Βολιτάκη ως ψευδή και συκοφαντικά ή να εξηγήσει στον λαό του Ηρακλείου ποια είναι η άποψή του για το Ηρώο, την ώρα μάλιστα που οι υφιστάμενοί του υπάλληλοι της Πολεοδομίας οδηγούνταν στο σκαμνί για την άρνησή τους να χορηγήσουν άδεια κατεδάφισης του μνημείου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλοι όσοι αναρτούν σχόλια οφείλουν να γνωρίζουν πως όλες οι αναρτήσεις, τα σχόλια και οι ψηφοφορίες είναι επικοινωνία δημόσιας και όχι ιδιωτικής φύσης και οφείλουν να αναρτούν μηνύματα και υλικό με περιεχόμενο κατάλληλο.

Παρατίθεται ενδεικτικά ότι κατά την ανάρτηση σχολίων, ο χρήστης οφείλει να συμμορφώνεται και να μην προβαίνει σε ενέργειες όπως τις παρακάτω:

1. Δημοσίευση με περιεχόμενο δυσφημιστικό, προσβλητικό, ανήθικο, άσεμνο, βίαιο, κακόβουλο, βλάσφημο, παρενοχλητικό ή δημοσίευση πληροφοριών που ανακτήθηκαν με παράνομα μέσα. Εδώ περιλαμβάνονται επίσης μηνύματα ή υλικό που προσβάλλει ή θίγει τα χρηστά ήθη, τη φυλετική, θρησκευτική ή σεξουαλική ελευθερία.
2. Παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των άλλων. Περιλαμβάνονται μηνύματα που περιέχουν στοιχεία ταυτοποίησης όπως αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, αριθμοί πιστωτικών καρτών, διευθύνσεις, τηλεφωνικοί αριθμοί, κωδικοί κ.α.
3. Ανάρτηση θεμάτων, σχολίων, επιστολών και ψηφοφοριών άσχετων με τα θέματα που αποτελούν αντικείμενο αυτής της πύλης, δηλαδή με τη διαχείριση και την προστασία των υδάτων.
4. Ανάρτηση του ίδιου θέματος ή διπλές απαντήσεις.
5. Ανάρτηση ή σύναψη αρχείων που περιέχουν υλικό προστατευμένο ως προς τα πνευματικά δικαιώματα (ή από τις διατάξεις περί απορρήτου) χωρίς την κατά το νόμο απαιτούμενη συναίνεση του φορέα των δικαιωμάτων.
6. Ανάρτηση ή σύναψη αρχείων που περιέχουν ιούς ή παρόμοιο λογισμικό ή πρόγραμμα που μπορεί να βλάψει τη λειτουργία των υπολογιστών των άλλων χρηστών.
7. Διαφήμιση ή αγοραστικές προσφορές οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας.
8. Χρήση όρων προσβλητικών, χυδαίων ή με σεξουαλικό υπονοούμενο ως όνομα χρήστη.

Οι Διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα να παρακολουθούν το περιεχόμενο των αναρτήσεων και να διαγράφουν όποια ανάρτηση δεν συμμορφώνεται με τους παραπάνω κανόνες.