Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη - γνωριμία με το Ηρώο την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Συντονιστικό φορέων για την προστασία και την ανάδειξη του Ηρώου στην Πλατεία Ελευθερίας

Μinoistas, TEE-TAK, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Ηρακλείου, Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων Κρήτης

«Τ ό π ο υ   δ ι ή γ η σ ι ς»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σε μια περίοδο διαρκούς μετασχηματισμού της καθημερινής μας συνθήκης, θεωρούμε πως η έμπρακτη εναντίωσή μας στους μηχανισμούς της λήθης, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη συμβολή στην υπεράσπιση και την ανάδειξη της συλλογικής Μνήμης και της ταυτότητας του Τόπου μας. 

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μας για την επαφή και τη γνωριμία  με τις πολύπλευρες αναφορές που χαρακτηρίζουν ιστορικά την εξέλιξη του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος της περιοχής μας και τη διαμόρφωση των πόλεων και των οικισμών της Κρήτης («Τόπου διήγησις») σας καλούμε στην πρώτη επίσκεψη - ξενάγηση που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, και ώρα 12 το μεσημέρι και θα ξεκινήσει από το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου (απέναντι από κτίσμα του Ηρώου) στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η παρουσία μας εκεί αποτελεί εκτός των άλλων και την καλύτερη απόδοση ουσιαστικής τιμής για τον προσεχή εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα γίνει ξενάγηση για το κτίσμα του Ηρώου από τον Αρχαιολόγο Γιώργο Τζωράκη, Πρόεδρο του Σ.Ε. Αρχαιολόγων Κρήτης  και τον Αρχιτέκτονα και αντιπρόεδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ-ΤΑΚ, Οδυσσέα Σγουρό.

Μετά την ξενάγηση θα ακολουθήσει, για όσους θέλουν να συμμετέχουν, συνάντηση στο ρακάδικο ‘Πράσινες Πόρτες’ επί της οδού Πεδιάδος 20 για περισσότερη συζήτηση απολαμβάνοντας καφέ, ούζο ή ρακί. 

Σας περιμένουμε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλοι όσοι αναρτούν σχόλια οφείλουν να γνωρίζουν πως όλες οι αναρτήσεις, τα σχόλια και οι ψηφοφορίες είναι επικοινωνία δημόσιας και όχι ιδιωτικής φύσης και οφείλουν να αναρτούν μηνύματα και υλικό με περιεχόμενο κατάλληλο.

Παρατίθεται ενδεικτικά ότι κατά την ανάρτηση σχολίων, ο χρήστης οφείλει να συμμορφώνεται και να μην προβαίνει σε ενέργειες όπως τις παρακάτω:

1. Δημοσίευση με περιεχόμενο δυσφημιστικό, προσβλητικό, ανήθικο, άσεμνο, βίαιο, κακόβουλο, βλάσφημο, παρενοχλητικό ή δημοσίευση πληροφοριών που ανακτήθηκαν με παράνομα μέσα. Εδώ περιλαμβάνονται επίσης μηνύματα ή υλικό που προσβάλλει ή θίγει τα χρηστά ήθη, τη φυλετική, θρησκευτική ή σεξουαλική ελευθερία.
2. Παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των άλλων. Περιλαμβάνονται μηνύματα που περιέχουν στοιχεία ταυτοποίησης όπως αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, αριθμοί πιστωτικών καρτών, διευθύνσεις, τηλεφωνικοί αριθμοί, κωδικοί κ.α.
3. Ανάρτηση θεμάτων, σχολίων, επιστολών και ψηφοφοριών άσχετων με τα θέματα που αποτελούν αντικείμενο αυτής της πύλης, δηλαδή με τη διαχείριση και την προστασία των υδάτων.
4. Ανάρτηση του ίδιου θέματος ή διπλές απαντήσεις.
5. Ανάρτηση ή σύναψη αρχείων που περιέχουν υλικό προστατευμένο ως προς τα πνευματικά δικαιώματα (ή από τις διατάξεις περί απορρήτου) χωρίς την κατά το νόμο απαιτούμενη συναίνεση του φορέα των δικαιωμάτων.
6. Ανάρτηση ή σύναψη αρχείων που περιέχουν ιούς ή παρόμοιο λογισμικό ή πρόγραμμα που μπορεί να βλάψει τη λειτουργία των υπολογιστών των άλλων χρηστών.
7. Διαφήμιση ή αγοραστικές προσφορές οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας.
8. Χρήση όρων προσβλητικών, χυδαίων ή με σεξουαλικό υπονοούμενο ως όνομα χρήστη.

Οι Διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα να παρακολουθούν το περιεχόμενο των αναρτήσεων και να διαγράφουν όποια ανάρτηση δεν συμμορφώνεται με τους παραπάνω κανόνες.